2016 Naish og Folke Etc.

Aloha Guys and Girls,
Det er forår i kalenderen og jeg har set MEGET frem til 2016 som bliver endnu en fantastisk sæson på SUP. Efter min operation sidste år måtte jeg trække stikket på SUP og vende næsen i skoven på de brede dæk, hvilket var helt genialt og så sjovt at jeg næsten glemte hvordan det er at være på vandet. Jeg var dog i Sogndal og Hoddavika med Bike og SUP og trods råd fra dem med de meget lange uddannelser om ro blev min indre kriger urolig og måtte fodres med oplevelser.

Jeg er stoked over udviklingen i SUP og mit indre ur siger mig at vi ikke alene får flere mennesker ud på vandet i år, men at 2016 bliver en EPISK sæson med godt vejr og perfekte forhold! Jeg kan virkelig mærke det;-)

Tilgengæld holder “STROKES” en pause her i 16 da VIRUS stjæler mere og mere tid på den gode måde! MEN Jeg kommer til at lave SUP kurser igen for mere erfarne personer der gerne vil lære mere om padleteknik, downwinders etc. På begynder siden henviser jeg til Kiteskolen Østjylland  som søsætter SUP under deres vinger! Mere info følger!

Igen i år er det mig en kæmpe ære at repræsentere NAUTIC Surf og Ski og herved bruge NAISH SUP. Jeg glæder mig til at lave hype om NAISH og teste udstyr og lave et par “Folke film” om det rigtige GEAR! Og hvorfor man ikke køber et SUP board, men en padle først – Historie følger ligeledes her later!

Mange Nye ting på vandet med Folkesurf.com og Nautic / Nautic i 2016

VI SES på Folkesurf.com og på nautic-surfogski.dk ! BIG ALOHA

historien om hvorfor jeg valgte det her udstyr kommer også snart –

Screen Shot 2016-04-08 at 14.14.46 Screen Shot 2016-04-08 at 14.15.02 Screen Shot 2016-04-08 at 14.14.54

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *