Kaffepause på vandet

Hele 30 minutter off duty hver eneste dag alle ugens 5 arbejdsdage, hvad nu hvis man har to minutter til vandet og kommer lidt for tidligt til middagspausen og lidt for sent tilbage på job? Jammen så kan man padle ok lang tid ret tit….. Realistisk nej nok ikke, men jeg gjorde det alligevel i dag for jeg kunne bare ikke lukke øjnene for “shimmer” vand og ingen vind. Bare fødder og 3 stykker tøj og SUP fra NAISH, hvad mere kan man så forlange? Ikke en skid efter min mening. Jeg fik vasket sjælen og er nu klar til at yde mit absolut bedste tilbage på pinden… Eller er jeg? Har man først smagt eventyr så smager det af meget mere og vores hverdag med alt for mange regler og sikkerhed ligger langt fra det eventyr “crave” der sidder dybt i mig.
Men “one more session in the memory is better than the one you never get”

LIFE IS BETTER ON THE WATER

-F
Skærmbillede 2016-05-09 kl. 12.10.47

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *