WATER // NAISH Javelin 14X26

Efter min menig er definationen af et RIDE når det vi alle har tilfældes nemlig vores blod og kilden til liv begynder at rejse igennem vores åre og hjertet pumper og sveden pibler frem på panden. Kroppen bliver varm og vi fokusere på den oplevelse vi hver i sær brænder for.

Er det SUP?
Er det at kigge på fugle?
Er det at ligge i solen på en øde ø?

Det er ikke det der er det vigtige det vigtige er at søge grænsen og flytte den og ikke mindst nyde den mens du gør det!
Gør det du elsker fordi det er sjovt og smit andre med den energi der kommer fra dit hjerte når det er fyldt af den glæde vi alle deler.

Jeg Elsker RIDE! og jeg gør det ikke fordi det er moderne eller for andres skyld jeg gør det fordi det er en nødvendighed for min eksistens. Vi er som mennesker gamle og har overlevet på jorden under de mest umulige forhold kampen for at overleve er et RIDE og jeg mærker livet når mit blod tager på rejse gennem mine blodåre og sender i tusindvis af impulser ud i krop og sind.

Jeg var ude for anden gang siden Fredag på min nye NAISH 14X26 og skal vi snakke Dansk og skære alt nørd snakken væk om shape etc. så er Naish Javelin det BEDSTE board jeg har prøvet til dato!!! ALOHA.
Jeg har ikke padlet meget sidste år og er først nu på vej tilbage til at kunne komme i form igen, MEN selvom jeg er way back der så flyttede jeg mig igennem den svage modvind der var på bugten i dag her i Skæring Aka Cutting bay ude problemer – Javelin er one pice of AWESOME carbon der trods et stift materiale har et flex der gør at Javelin “åler” sig igennem det små chop der var i dag. Hold nu KÆFT! et master piece. Naish Javelin er en KEEPER!

Selvom Naish Javelin 14X26 Altså 14 fod lang og 26 inch bred er en ret smal SUP så er den så velafbalanceret med en lidt “fat nose” og en god tail nem at beholde balancen på. Støtte volumen er gemt godt og søger for at man kan koncentrere sig om at padle og holde den korrekte teknik. Et smalt board kan være en “pain” hvis man mister sit paddle STROKE.

Jeg har svært ved at få armene ned efter test af det her board og det er ikke mindst fordi at man i den svage vind i dag og de små bølger kunne fornemme at vi også her taler om et konge Down winder board.

NAISH er altså et multi-tool og et 100% godt bud på the one and only SUP. til RACE – DW – CRUSING.

Take it AWAY! køb NAISH JAVELIN HOS NAUTIC 

Klik på mit glade ansigt for mere info!

Hav en god Mandag.

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 10.10.52

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *